Een Panarea overkapping

De voordelen van een horeca overkapping

Ben jij als horeca ondernemer aan het zoeken naar mogelijkheden om jezelf te onderscheiden van de concurrenten? Dat onderscheiden doe je niet alleen door andere producten aan te bieden dan de buren. Het heeft namelijk ook te maken met de uitstraling van het bedrijf. Til bijvoorbeeld het terras eens naar een hoger niveau. Dat kun je doen door voor een horeca overkapping te kiezen. Klanten zullen daardoor sneller voor jouw terras kiezen dan die van de concurrent. In deze blog lichten we alle voordelen van een horeca overkapping toe.

Glazen schuifdeuren in de Satriano

Het belang van glazen schuifdeuren

Veel mensen kiezen ervoor om hun overkapping dicht te maken met glazen schuifdeuren. Alleen wat is daar nou het belang van? Waarom is het zo belangrijk om glazen schuifdeuren te bestellen voor jouw veranda?

Een Satriano overkapping

De voordelen van een veranda

Er zitten veel voordelen aan het hebben van een veranda in de tuin. Een aantal van die voordelen lichten we toe in deze Blog. Zo is bijvoorbeeld de waardeverhoging van je woning een mooi bijkomend voordeel van het hebben van een veranda in de tuin.

Een Satriano overkapping

Hoe kies je een veranda?

Jaren geleden wilde jullie eigenlijk al een overkapping kopen. Door omstandigheden is het er nog steeds niet van komen. Je bent van plan om jezelf binnenkort te gaan oriënteren. Alleen waar begin je? Met andere woorden: hoe kies je jouw veranda? 

FS Outdoor Living