Glazen schuifdeuren

Een Positano overkapping

Glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat de veranda afgesloten kan worden. Hierdoor blijft de warmte binnen op koudere dagen. Het is de ideale manier om van de veranda een tweede woonkamer te maken, omdat het glas de wind tegenhoudt.

Bij ons heeft u de keuze uit twee verschillende tinten glas. Zie het verschil hieronder.

Zelf zetten wij geen houten overkappingen, maar we kunnen er wel altijd glazen schuifdeuren in monteren. Bij het plaatsen van glas in bestaande overkappingen, moet er met een paar zaken rekening worden gehouden. Het is belangrijk dat de overkapping waterpas is en dat de tuin ook zo betegeld is.

Is dit niet het geval? Dan zullen wij met een funderingsbalk moeten werken. Daar moet u rekening mee houden in de prijs. Let er dan wel op dat het straatwerk eruit gehaald moet worden. Deze plaatsen wij niet terug.

Een Stresa overkapping

Helder glas

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor helder glas bij glazen schuifdeuren. Dit vormt ook een geheel als uw dak ook al van glas is.

Glazen schuifdeuren zijn te bestellen in verschillende breedte- en hoogte maten. Als u de hoogte en breedte maat van uw overkapping doorgeeft, rekenen wij uit wat het mooiste is voor uw overkapping.

Getinte glazen schuifdeuren

Getint glas

Naast helder glas hebben wij ook getint glas in ons assortiment. Als u dichtbij staat, kunt u hier alsnog doorheen kijken, maar het geeft een gevoel van privacy.

Bovendien heeft getint glas ook een luxe uitstraling. Dit maakt uw veranda nog luxer dan dat deze nu al oogt.

Deze glazen schuifdeuren zijn ook weer in verschillende breedte- en hoogtematen te bestellen. Geef de afmetingen van jullie overkapping door en wij rekenen uit wat het mooiste oogt bij uw overkapping.

Het schuif- en draaisysteem

Schuif- en draaisysteem

Als u nog wat extra "body" aan uw overkapping wil geven, dan is het schuif- en draaisysteem heel ideaal. Het straalt net wat meer luxe uit, omdat het aluminium ook weer terugkomt in de deuren.

Met het schuif- en draaisysteem kunt u alle kanten op. Zet de deuren helemaal open om in de zomer te kunnen genieten van de warmte. Of schuif één zijkant dicht om de wind buiten te houden. Met dit systeem heeft u veel meer mogelijkheden, dan met de klassieke glazen schuifwand.

Kleuren: Antraciet of Zwart

Windscherm voor horeca

Windscherm

Bent u op zoek naar een scheidingswand voor uw terras? Dan is dit windscherm ideaal! U kunt deze handmatig naar beneden duwen om bijvoorbeeld de warmte onder de overkapping naar buiten te laten.

De windschermen worden dan ook veel bij horecagelegenheden gebruikt. Wil u uw terras ook naar een hoger level tillen? Dan is dit een mooie oplossing.

Breedtematen: 1.000, 1.500 en 2.000 mm
Kleuren: Verkeerswit, Antraciet en Zwart
Keuze uit: Met of zonder bloembak

FS Outdoor Living