Over ons

FS Outdoor Living

Een witte Bologna veranda
Een Grado overkapping

Vader Fons van Pelt zit al jaren in het vak. Ooit is hij begonnen met zijn eigen bouwbedrijf en inmiddels heeft hij al meer dan 12 jaar ervaring in de veranda branche. Afgelopen decennia is hij bezig geweest met het monteren van terrasoverkappingen door heel Nederland en België.

Dochter Shanice van Pelt is afgestudeerd als marketeer en heeft altijd de ambitie gehad om te ondernemen. Met een vader die altijd een eigen bedrijf heeft gehad zit ondernemen dan ook in het bloed. 

In 2020 hebben zij samen de handen ineengeslagen om een nieuw bedrijf op te richten. Een onderneming die terrasoverkappingen verkoopt én monteert en daarnaast ook partytenten verhuurt onder de overkoepelende naam ‘FS Outdoor Living’. 

FS Outdoor Living heeft er bewust voor gekozen om een breed en diep assortiment aan te bieden. Wij kunnen het complete plaatje leveren en zo aan ieder zijn wensen en behoefte voldoen. Zo bieden we terrasoverkappingen aan voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, maar hebben we voor de klant die van luxe houdt ook overkappingen die wat unieker zijn. 

Daarnaast bieden we verschillende glazen schuifdeuren, zijwanden en zijspies aan, zodat er een dichte veranda ontstaat. 

Voor wooncomfort en feest in jouw tuin, moet je bij FS Outdoor Living zijn

FS Outdoor Living

FS Outdoor Living

0 +
Terrasoverkappingen
0 +
Partytenten
0 +
Tevreden klanten
0 %
zin in een nieuw project!

Missie

Onze missie luidt als volgt: “voor wooncomfort en feest in jouw tuin, moet je bij FS Outdoor Living zijn”. Wij willen er graag voor zorgen dat mensen ook in de koudere maanden optimaal van hun tuin kunnen genieten. Een terrasoverkapping is dan de perfecte oplossing. Met een heater en glazen schuifdeuren in de overkapping, kun je een comfortabele zitplek creëren in de koudere maanden.

Ook een partytent biedt meer comfort in de tuin, want weer of geen weer, jouw feestje kan altijd doorgaan. Wij begrijpen dat een tent alleen niet genoeg is, daarom verhuren wij ook nog andere spullen.

Kijk voor het huidige assortiment bij party verhuur.

FS Outdoor Living