Zijwanden & zijspie

Een Stresa overkapping

Met een zijwand in combinatie met een zijspie zorgt u ervoor dat de wind van de zijkant niet naar binnen kan. Hierdoor zit u altijd uit de wind, waardoor de warmte binnen blijft. Bovendien zit u altijd droog, omdat de regen niet van de zijkanten naar binnen kan komen.

Wij hebben verschillende zijwanden om uw overkapping dicht te maken.

Een zijwand van ISO sandwich panelen

ISO sandwich paneel

In de meeste overkappingen wordt er gekozen voor ISO sandwich panelen. Deze kunnen geleverd worden in dezelfde kleuren als de overkapping.

Het voordeel van zo'n sandwich paneel is dat deze goed geïsoleerd zijn. Zo is de overkapping niet alleen dicht, maar kan de warmte ook minder snel ontsnappen naar buiten.

Een Roma overkapping

Aluminum schuttingdelen

Het is ook mogelijk om voor aluminium schuttingdelen te kiezen. Deze maken de overkapping ook winddicht. Bovendien kunnen die schuttingdelen ook als spie gebruikt worden. Dat is een groot voordeel, want zo creëren we een vaste wand van aluminium schuttingdelen, wat een strakke uitstraling geeft.

Kiest u voor ISO sandwich panelen? Dan is die optie niet mogelijk. U kunt dan alleen kiezen voor een spie van polycarbonaat of glas.

FS Outdoor Living